Založ si blog

Smeráci rozbehli oslavy MDŽ vo veľkom štýle

Už je z toho tradícia. Vtipy o ženách či historky z mladosti. Aj tento rok smeráci  štartujú šnúru osláv Medzinárodného dňa žien. Ako sa vyjadrila centrála strany: „Strana SMER – SD oslavuje Medzinárodný deň žien pravidelne a to bez ohľadu na to, či je vo vláde alebo nie.“

Tento rok na fanúšikov strany čakala jedna veľká zmena. Mítingy  moderoval Nikodým, ale úplne nová tvár. Akcie  moderoval známy herec a moderátor Peter Kočiš, ktorý sa momentálne objavuje v seriáli RTVS Tajné životy. V minulosti moderovala smerácke akcie hviezda šou RTVS Milujem Slovensko Martin Nikodým či Katarína Brychtová. Spolu s ním vystúpia skupiny Modus, La Gioia a Čarovné ostrohy. Vstupné bolo, ako po minulé roky, zadarmo.

Osobne sa budem venovať len dvom podujatiam, ktorých som sa sám zúčastnil. Ako prvé som navštívil o 15. hodine v nedeľu 5. 3. 2017 oslavy MDŽ v našom krásnom meste Považská Bystrica v kine Mier. Musím uznať, že ma akcia prekvapila pozitívnou náladou a plným hľadiskom. Čo svedčí o dobrej príprave a zorganizovaní akcie ktorú pripravila Okresná organizácia strany SMER-SD v Považskej Bystrici. Táto akcia sa tu robí každý rok, niekedy aj s návštevou predsedu strany, samozrejme záleží na jeho vyťaženosti. Čo sa týka programu, tak prítomným ženám v zaplnenej sále kina Mier zablahoželal k ich sviatku predseda Okresnej organizácie politickej strany SMER-SD a primátor mesta doc. Karol Janas (zobrazený na snímke). Potom už nasledoval bohatý kultúrny program, v ktorom vystúpili žiaci Súkromnej základnej umeleckej školy Stella manželov Kardošovcov a hudobná skupina Disk. Na záver každá žena dostala ružu.

Čo sa týka osláv MDŽ v krajskom meste Trenčín, tak program bol bohatší a taktiež treba spomenúť návštevu vzácnych hostí a to predsedu SR p. Róberta Fica, p. ministra Tomáša Druckera a p. župana Jaroslava Bašku. Akcia sa uskutočnila v športovej hale v Trenčíne. taktiež hľadisko bolo plné ba dokonca veľa ľudí stálo. Úvodný program zahájil moderátor Peter Kočiš. Privítal pánov poslancov a každý z nich povedal pár vtipov na zlepšenie atmosféry. Následne po príhovoroch a vtipoch pokračoval kultúrny program skupín La Gioia, Modus a Čarovné ostrovy. Po skončení programu každá s prítomných žien obdržala ružičku.

Osobne vníma tieto akcie pozitívne a verím že smeráci v nich budú pokračovať, keďže ženy majú o tieto akcie očividný záujem. Kvôli neprajníkom poviem len nasledovné, keby tieto akcie ľudí nebavili tak by tam nechodili a taktiež si myslím, že väčšina prítomných boli podporovateľa strany Smer a sympatizanti. Naviac takéto akcie pre ľudí môže robiť každá jedna strana, no v skutočnosti to robí len jedna. Na záver len dodám len to, že rozdávanie letáčikov strany Ľudová strana naše slovensko mi príde ako priživovanie sa na cudzích akciách a tým šírenie svojho propagačného materiálu.

Starý most konečne dostane nový šat

10.03.2017

V tomto článku sa budem venovať starému mostu, ktorý spája centrum Považskej Bystrice a mestkú časť Orlové. Most je dlhodobo v zlom technickom stave, čo je možné poznať už samotným prejazdom. Rekonštrukcia je v pláne na tento rok. Tento most má bohatú históriu, začal sa budovať v roku 1930, súčasne s výstavbou Zbrojovky. Stavba bola v priebehu leta 1935 prakticky [...]

„Transparentný“ a obyčajný človek Igor Matovič.

22.02.2016

V poslednej dobe médiá poskytujú veľa informácií hlavne o dvoch pánoch, a to o súčasnom premiérovi a predsedovi strany Smer – SD Róbertovi Ficovi a o predsedovi strany Obyčajných ľudí Igorovi Matovičovi. Keďže o Róbertovi Ficovi si prečítate v každom druhom článku, dnes krátko rozoberiem len Igora Matoviča. Pripomeňme si jeho históriu, kde vlastne začal [...]

Jar 2016 – obdobie štrajkov alebo len predvolebná kampaň opozície? ? ?

08.02.2016

Tento rok začal zostra, začali vo veľkom štrajkovať učitelia a zdravotné sestry podávali hromadné výpovede. No skutočne im ide o lepšie platové podmienky, či sa jedná len o špinavú kampaň opozície? V tomto článku sa dozviete môj názor na danú problematiku a osobne si myslím, že každý rozumný človek si sám na to spraví objektívny názor. Začnem [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 46640x
Priemerná čítanosť článkov: 5182x

Autor blogu

Kategórie